, , , , , , , ,

COVID-19 information

I forbindelse med den smitsomme Corona virus, har A. Flensborg A/S følgende information til kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Generelt beder vi om forståelse for situationens alvor og vores medarbejderes helbred, hvorfor vi bl.a. i butikken, værksted og ved vores salgskontor på Mørupvej 13, 7400 Herning har opsat håndsprit som vi beder kunderne benytte. Desuden vil vores personale holde afstand til kunderne og undgå fysisk kontakt.

Ved indlevering af maskiner og udstyr til reparation/service må der forventes længere ekspeditionstid, da vi tager forholdsregler for ikke at sprede eventuelle bakterier videre. Samme forholdsregler tages også ved alle leverancer/indkøb til virksomheden fra d.d.

Vores salgspersonale og udkørende værkstedsmedarbejdere er instrueret i, at undgå fysisk kontakt med kunder og holde afstand, og også sikre en god håndhygiejne. I alle tilfælde sikre vi at tage kontakt til kunderne forinden, således der er konkret aftale på eventuelt salgsbesøg, reparation/service hos kunden.

Vi håber på forståelse i denne usædvanlig situation og tid vi oplever.

Bjarne Sørensen

Adm. direktør

  1. marts 2020

Ny el-arbejdsbil med mere last og længere rækkevidde

 

A. Flensborg A/S bliver eneforhandler af europæisk topmærke inden for grøn transport

 

Grønne el-arbejdsbiler er efterspurgte hos offentlige og private virksomheder. Flere kommuner stiller krav om klimavenlig kørsel, og A. Flensborg A/S i Herning har derfor store forventninger til det europæiske topmærke Alkè, som de har fået eneforhandlingen af. Aftalen betyder, at Alkès el-arbejdsbiler med høj lasteevne og rækkevidde nu bliver tilgængelige på det danske marked.

 

Hos A. Flensborg A/S kunne årsskiftet fejres med, at virksomheden bliver dansk eneforhandler af el-arbejdsbiler fra Alkè, et europæisk topmærke inden for grønne, eldrevne køretøjer til opgaver inden for vej & park, rekreative områder, miljø, industri, lufthavne og logistik.

Alkè-modellerne er eldrevne og udleder derfor ikke CO2 under brug. I alle modellerne genbruges bremseenergien for at øge effektiviteten yderligere, og så kan de udstyres med lad i forskellige størrelser, lukket kasse, mandskabsfaciliteter og meget mere efter behov.

– Vi er stolte over at blive eneforhandler af markedets vel nok stærkeste program i grønne, kompakte køretøjer. Med Alkè får vi et langt bredere sortiment, lige fra små el-trucks og op til større el-biler, siger Bjarne Sørensen, administrerende direktør hos A. Flensborg A/S.

Overlegen ydelse og stor fleksibilitet

ATX-serien er EU-typegodkendt i henhold til N1, så modellerne kan indregistreres til kørsel på offentlige veje. Og så har de markedets bedste ydelse inden for deres kategori: Nyttelast på 600-1.620 kg, rækkevidde på op til 150 km på én opladning og trækkapacitet på op til 4.500 kg.

Alkè el-arbejdsbiler kan leveres med bly-, gel- eller litiumbatterier afhængig af økonomi og ønsket kapacitet. Topmodellen kan udstyres med hurtigt opladelige og vedligeholdelsesfrie litiumbatterier med en kapacitet på op til 20 kWh, som også tåler sjatladning.

Skræddersyet arbejdsbil til ethvert formål

Alkè kan leveres i over 100 forskellige konfigurationer. De kan leveres med dobbelt kabine med plads til op til 4, og der kan sågar leveres versioner til persontransport, der rummer op til 10 om bord. El-arbejdsbilerne fås også i en version til brug i områder med eksplosionsfare.

Der er udgaver med firehjulstræk, og bilen kan udstyres med kølekasse eller kasse med rulledøre til pakkelevering. Specielt til udbringning i byområder vil den være et attraktivt, grønt alternativ til pakkeudbringning med konventionelle biler – det er den strækning, der kaldes ‘last mile’-logistik.

Stærk driftsøkonomi og et bredt sortiment

Mange beslutningstagere ser primært på indkøbsprisen, når der skal anskaffes nye køretøjer. El-arbejdsbiler og el-trucks kan derimod ofte byde på en stærk driftsøkonomi i det lange løb, når alle fordelene ved el-drift bliver medtaget i regnestykket, herunder fritagelse for grønne afgifter.

Det kan de skrive under på hos A. Flensborg A/S, som med Alkès kommercielle køretøjer i sortimentet har fået et værdifuldt supplement til deres egenproducerede AF Trucks, der fremstilles på fabrikken i Herning.

Specialister gennem mere end 25 år

Italienske Alkè har produceret el-køretøjer i 25 år og leveret tusinder af kommercielle el-arbejdsbiler over hele verden. Køretøjerne produceres i Padova, og hos A. Flensborg kan man allerede notere stor interesse for det nye, udvidede modelprogram.

– Vi har fået en række forespørgsler og er ved at udarbejde tilbud til festivaler, havne, kommuner og lignende kunder, fortæller Søren Axel Lund, sælger hos A Flensborg. Han fortsætter: Den store interesse skyldes helt klart, at Alkès eldrevne køretøjer møder den grønne dagsorden, hvor mange kommuner og virksomheder ønsker at gå foran. Her står vi nu endnu stærkere end tidligere.

 

 

Billedtekster

Alkè el-arbejdsbiler udmærker sig med et moderne design og overlegen ydelse.

 A. Flensborg A/S gør Alkè el-arbejdsbiler tilgængelige på det danske marked.

 Både private og offentlige virksomheder efterspørger grøn og bæredygtig transport.

God skindudstilling i MCH

Skindudstilling 2019

Skindudstilling MCH 2019

Kopenhagen Fur

Skejby – truck nr. 100 solgt