COVID-19 information

I forbindelse med den smitsomme Corona virus, har A. Flensborg A/S følgende information til kunder, leverandører og samarbejdspartnere

Generelt beder vi om forståelse for situationens alvor og vores medarbejderes helbred, hvorfor vi bl.a. i butikken, værksted og ved vores salgskontor på Mørupvej 13, 7400 Herning har opsat håndsprit som vi beder kunderne benytte. Desuden vil vores personale holde afstand til kunderne og undgå fysisk kontakt.

Ved indlevering af maskiner og udstyr til reparation/service må der forventes længere ekspeditionstid, da vi tager forholdsregler for ikke at sprede eventuelle bakterier videre. Samme forholdsregler tages også ved alle leverancer/indkøb til virksomheden fra d.d.

Vores salgspersonale og udkørende værkstedsmedarbejdere er instrueret i, at undgå fysisk kontakt med kunder og holde afstand, og også sikre en god håndhygiejne. I alle tilfælde sikre vi at tage kontakt til kunderne forinden, således der er konkret aftale på eventuelt salgsbesøg, reparation/service hos kunden.

Vi håber på forståelse i denne usædvanlig situation og tid vi oplever.

Bjarne Sørensen

Adm. direktør

  1. marts 2020